För jag trodde det var torsdag ...

Har gjort flera hundra sit-ups och ätit sallad till frukost , med mycket avokado . 
Sofie ringde , hon var redan i stan . Men jag hinner inte just nu . Får bli om en timme . 

Är ledig idag , skulle egentligen åkt iväg o packat . Men egentligen finns det inte så mycket att packa , har ju knappt packat upp något . Fick inte ledigt i helgen så det blir ingen flytt förens på söndag . O hur vi två tjejer ska fixa detta vet jag inte .. kan inte be min bror nu när de har så mycket att göra . O sen har jag ju respekt för J . 

Men jag är hulken/hulkan . Allt fixar sig . Eller "fixar Deci" som tjejerna säger =))  

Till helgen blir det jag o Tobbe , blir shopping till Tobbe .. ska köpa lite nya kläder till honom . Hans mamma får spel på mig o mina klädkoder . Allt måste passa ihop , annars !!!! Så jag får själv packa när han ska iväg o det är jag som jobbar . Så nu skickar hon ut mig att handla oxå =)

Martinas första dag i skolan idag .. hoppas att det kommer gå bra för henne och att hon klarar av all nollning o allt =)
Önskade henne lycka till precis .. för jag trodde det var torsdag .. Men jag ska lägga önskan på hyllan o låta det vara onsdag lite till , jösses !!


Nu ska jag ner till stan !


Gränsen mellan hjälplöshet och hopplöshet

Skickade iväg ett mess  till mamma i morse , hon ringde upp .. svarade med gråten i halsen . Hon är världens tuffaste mamma , aldrig nånsin några problem . Men nu .. när det är problem .. såkan jag inte hjälpa henne . Mitt hjärta brister och i morse var jag tvungen att visa det .. jag grät när hon sa det första ordet .. jag grät för att hon mår dåligt för tillfället  och hon tröstar mig , borde vara tvärt om . Men jag vet inte hur jag ska klara av att vara stark . Inte när det gäller mamma . Men jag vet att hon klarar detta . Det är ju  min mamma .

Gick förbi en man med motorsåg i morse , liten man bakom en buske . Mannen skrek till och tappade mototsågen , mitt hjärta stannade nån sek för jag visste nästan att mannen motorsågat av sig nått ben eller hand . Han hoppade omkring och fumlade med sin telefon . Mitt hjärta stod nog still fortf . Där fanns ju inget blod .. mannen vände sig om och jag frågade om allt var ok , han tackade och svarade att han blivit getingstucken och att han måste ha tag i sin kollega för medicin . Gud så bra tänkte jag (att han var hel )o gick där ifrån , när jag nästan nådde busstationen så fick jag ångest . Folk kan ju dö av ett litet stick . Bussen kom och jag vet fortf inte om mannen klarade sig . Hoppas det !

Arbetets första minutrar , precis innan jobbet börjar egentligen . halvtimmen på bussen .. med musik i öronen , Betydelsefulla en två tre  ... tjugoåtta tjugonio minutrarna . Om inte de fanns så hade jag inte funntis på jobb.  så lite kan göra så mycket .
Haft en bra dag på jobb , blodet rann i ca 45 minuter tack vare mia som inte såg till honom ordentligt . Grrr ! Att han inte kan låta bli att stoppa fingrarna i munnen .

Åt pizza med J i dag . Såg idol.. vilka nötter !
Sofie ringde för andra gången , nu skrattade hon  innan hon  fick fram något ord ... Tack o lova att hon är i samma situation som mig . Min lilla Maxi brud !
Pratade med Henke , vi fick bekräftat att det var längesen nu .

Kvällens tanke "you and me" ?!

Fröken tomhänt

Vaknade av ett ryck i morse , eller ganska nyss . Trodde jag hade försovit mig .
Var jätte trött igår när jag gick o la mig , somnade direkt . Så klart hann jag bli livrädd för min egen fot när jag skulle vända på mig o rätta till täcket i går innan läggdags . Av det hjärtstilleståndet somnade jag in ganska djupt .
Och nu sitter man här pigg o vaken .. och kl är inte ens 5 .

Idag funderar jag inte ens att gå till jobb . Det tok regnade precis .. ganska mysigt .. om man sluppit ge sig ut .
Har även lärt mig att under denna lilla timme jag varit vaken så ska man inte göra narr av andras känslor .
Det värsta man kan göra är att stampa en extra gång när personen redan nått botten . Det gör ont , och jag vet det nu . 
Tänk om man hade haft förmågan att uttrycka sig på ett sätt som ingen förstår men just DU förstår . Så man fick ur sig allt som den andre behövde veta utan att alla vet att det handlar om dig .

Träffade Sofie igår , efter att jag hämtat upp mitt paket på Nobeltorget . Pratade om helgens äventyr . Hon visste inte mycket av vad som hänt .
Hennes mobil var död och hon fattade inte någonstans varför INGEN på etage hade en nokia laddare , Jösses jag dör . Så söt .

Sprang på Martina , gick en runda TILL i stan .. avslutade vår dejt på mc donalds . 
Kollade 100 höjdare en stund innan jag somna , vilka FREAKS  ! De gjorde verkligen narr av hela skåne !
 
Jag är en överlevare , men utan dig i mitt liv så vet jag inte riktigt hur det ska gå till att gå en enda dag till utan dig vid min sida . Jag är inte särskillt tuff nu ska du veta .


Dagens tanke "Grabbar behövs bara när vi behöver dom , under tiden skiter vi i dom "  
Yeah Right Tänk om verkligheten bara varit så enkel .





You wear nothing but you wear it so well

åh , älskar Dave mattews texter . 

Respekt o besvikelse går väl hand i hand nuförtiden . Varför har inte människor mer respekt för varandra ? Tänk efter en gång för mycket , än att inte tänka alls .. det hade varit det bästa . 

Har varit ledig hela helgen , kändes väldigt märkligt .. Träffade Sofie och Martina i stan i fredags .. Fikade och snackade , Berättade för dom att jag fått ett jobberbjudande en gång .. att följa med till Afrika och jobba med handikappade ge dem en upplevelse som de aldrig kunnat föreställa sig .. Ett perfekt jobb för mig förutom att jag inte gillar att resa , Tog självklart inte det .. och nu undrar jag varför jag inte tog chansen .. när jag hade den .   Jag hade inget i mitt liv då som hindrade mig från att åka . 

Träffade Sofie i lördags , först stan . Sen hem till henne i västra hamnen .. Dyyyyyra taxi resor dit :/  Drack vin med henne och johanna . Skulle till stan .. kom in vid tre .. en liten runda på etage . Vi hade plockat med oss massa läpptisft som vi skulle måla alla tjejer med inne på etage .. jag hade alla i min väska .. problemet var att den ena gick i sönder .. och läppstift på alla saker i väskan !!! lagom kul när jag vaknade nästa dag o såg att hela digitalkmaeran var röd !

Tog det lungt igår .. träffade J en stund . kvällen slutade med ett litet mms från Shamu och den lilla djävulen . Så söta =)

Måste ner till nobeltorget och hämta mitt bredband .. innan de skickar tillbaka det .. Ska hem till åsa och färga håret på henne  . Måste packa oxå ... usch !!

Till helgen , då äntligen ...

Dagens tanke " har man inte det man älskar , får man älska det man har"

      

Im moving on ..


Fortf inte trött .. fast jag borde . Tvättar .. så inatt lägger jag mig i nytvättade sängkläder .. finns det något bättre !?

Fick sluta tidigare idag .. i morgon är jag ledig .. Ska till banken och lägga om mina lån ... fixa räntorna osv . Haha .. osv .. Stoffers älskligns ord !? =)

Alla frågar hur det är ... hur mår du .. JAG MÅR BRA . Om jag slipper prata om det .. orkar inte just nu . Tror nog det är det värsta jag går igenom , ingen förstod då .. varför skulle någon förstå nu ?

Det var så speciellt att nästan ingen upplevt samma . Trodde vi var de enda ... Todde vi skulle förbli så .. Men vi blev du och jag , inte tvärt om . Trodde aldrig det .. hoppades aldrig det ...
...varje gång kl slog 00,00 eller 11,11 eller 22,22 så önskade jag mig dig för alltid ... Men min önskan var för mycket ...
... men varför ..
Varför är vägen längre än att en människa ska lyckas färdas på den .. ?


Vad händer hjärtat !?

Kolla tiden .. helt sjukt . Vaknade vid halv fyra .. låg o tänkte länge .. på allt ...
.. Läste sedan en stund ..

Nu sitter jag här .. funderar på om jag ska promenera till jobb idag .. om jag nu ändå är uppe .. Undrar bara hur lång tid det kan ta att gå ut till bunkeflo !?

Har inte ens blivit ljust ute än , på väg mot höst nu .

Gjorde inte mycket igår , Syster åkte hem , och jag hade en dag för mig själv .. Sen hade jag det riktigt trevligt på kvällen , När man är som mest nere så dyker alltid nått trevligare upp . Det behövdes .
Kollade på Prison Break , tur jag var själv .. tårarna bara rann ..

Det kommer följa många tråkiga och dystra dagar nu , och jag vet precis hur jag kommer må . Är säkert ingen skillnad denna gången , vet bara att jag inte orkar ha det på detta viset , allt velande . Jag hade bestämt mig för en sak , Sen fick jag bekräftat att det inte skulle bli så . Nu kan jag inte utsätta mina känlsor för mer påfrestning .  Har inte mycket mer att ge av mig själv , så inget är upp till mig .

Få bli en dusch nu , sen frukost . Sen är det första riktiga skoldagen idag . Rutiner och schema att följa . Tobbe har för övrigt fått en riktigt bra assistent , alla nöjda , även Tobbe =)

Dagens tanke " det är helt upp till dig "

Kärlek och hat är samma sak



Dina ord, dina kyssar, alla löften,
de finns inte mer.
Jag åt de ord du matade mig med,
svalde dem hela.
Hur besk jag än visste att eftersmaken skulle vara, så svalde jag.
Jag var ute efter den där söta smaken,
även om jag visste att den bara skulle hålla i sig i en sekund eller två...
(Så kan det gå om sötsuget är större än självdisciplinen)

Du finns inte älskling


Var hemma halv tre inatt , skulle bara iväg o kolla film .. men blev en massa spel oxå . O vin såklart .

Vaknade upp av en liten gump som stötte till mig , lilla Noel ville inte sova . Så vi gick upp och kollade på gnottarna , Så nu har Noel hittat sig nya vänner . Och jag tackar syster för denna fina lilla varelse , jag är totalt såld ! Kommer sakna dom när dom åker =(

Fick ett sms igår . Det var droppen för mig . Livet går vidare . Man kan inte ta allt .
Skrev igår att fan ta livet om ödet har fel .. så nu får jag väl sätta igång och göra livet surt för .. ja ... livet ! El nått ... Trodde ödet skulle visa rätt väg .. men att tro funkar inte längre . Det har jag märkt nu .

Fick ett mail i morse , tack o lov för de människor jag har i mitt liv . Som förstår utan att komma med alla dessa råd som jag ändå aldrig följer .

Hjärtat behåller jag för mig själv . Där är det säkrast .



Dagens tanke " ensam är starkast "

Min andra halva

Se verkligeheten i ögonen , det är då man inser vad riktig kärlek är .

Allt bortom tid o rum är vi . Som vi alltid sagt .
Men även här slår vi allt , låt tiden gå o vi känner lika starkt , låt oss vara ifrån varann o vi vet ändå vad vi vill . Försök sära på oss, och du ser att det gör oss starkare .

Skrev en gång att vi var på en himmels resa , dit bara du o jag når,
och om nån skulle släppa taget så är det ödet som räddar oss. Himlen sträcker sig oändligt framför våra fötter.

Vi älskade varandra i går , vi älskar varandra i dag och vi kommer utan tvekan att älska varandra i morgon.








Bäbisen är här


Syster i sängen och Noel i vagnen , sovandes . Var uppe vid halv nio , Noel låg o snurrade runt mellan oss , gick upp och gav Noel gröt , Sen satt han som förtrollad framför tvn , beundransvärt stilla , sträckandes på sin lilla arm emellanåt ..
..Sen klädde vi på oss och tog en promenad ner till Mobilia . Tänkte jag skulle bjuda på frukost , vi tog Frukost Menyn på Espresso House . Killen frågar smått förvirrad "jobbar du här" Eh, Nej ... Fick vår mat .. betalar med kort 30kr . En meny kostar 38 kr !! Min fråga till honom skulle varit "jobbar du här" !? Iaf .. äter o går vidare , passerar espresso house igen .. tror du inte jag hör samma fråga igen till en annan kund , "jobbar du här" . Gud , jag o syster låg dubbla av skratt !

Har bott på jobb hela veckan .. har jobbat natt o dag . Syster kom och mötte upp mig på jobb igår . Åsa bjöd på mat , Vi åkte hem .. sen tog vi en runda på festivalen , samma misstag varje år . Mycket folk o massa småbarn som springer runt och skriker o förstör .

Nu var det en söt liten pojke som nyss vaknade , sitter här med mig o skriver nu .



Ska jobba igen i morgon , Ska vara på kortan med Tobbe . Sen börjar skolan, äntligen .. allt tillbaka till det normala . Men många frågor och problem som måste lösas .



Tänker på J .


Dagens tanke : "fan ta livet om ödet har fel"
 





Pappa sätter blöjan på fel håll .



Tänkte på det nyss , Han och syster är så fruktansvärt lika . Lika sött förvirrade .. Många vill säga korkade .. men på något sätt lyckas hon ändå få till det så gulligt att jag får lust att krama om henne varenda gång .
Pappa älskar cykla , det är det som håller han igång . Funderar mycket på om jag ska ha mer kontakt än vad jag har .. har ingen just nu . Allt kommer snart vara över , han kommer inte finnas länge till . Är jag egoistisk i fall jag inte har kontakt nu o slipper sakna sen ? Eller hata mig själv sen för att jag börja bry mig o sen sakna han till döds !? 

Syster blev mest sviken , har under hela vår uppväxt försökt få henne att se lite lättare på saken tycka om pappa ändå . Men hon var för ledsen , alltid trodde hon på honom . Medans jag tog lättare på det accepterade att saker o ting var som dom var . Nu när hon äntligen tar honom till sig och försöka vara den dotter hon är o ge honom en andra chans , så är det jag som hatar honom för allt han gjort . Eller det lilla han gjorde . Tar ett steg tillbaka och är rädd för hur slutet kommer bli . Han vet iaf att mamma fått till det ganska bra med oss , Mamma har gjort oss till dom vi är . Skulle inte vilja vara på nått annat sätt . Utan henne hade inte jag varit jag . Syster inte varit syster . Hon är självständig precis som vi .

Hamnar man i vissa situationer och inte är stark nog att ta sig ur så fastnar man . Det har jag accepterat , samtidigt som jag aboslut inte är som han så kan jag förstå .. varför det var så svårt att lämna den enda "trygghet" man hade .

Något vi antagligen ärvt är vårt sätt att göra saker , helt utan att tänka efter innan . Men vi lyckas ändå ordna till det till det bästa efteråt .
Även om Systers graviditet inte var så jätte planerat så finns det ingen bättre mamma , är så stolt över henne . Hon har fått till det riktigt bra . Noel är helt underbar .  Hon har blivit så mycket mer vuxen under nio månader . Anpassat sig till verkligheten att vara mamma och förälder .. allt vad ansvaret innebär . Och vara "ensam" förälder är inte alltid så lätt .

Morfar har fått träffa sitt barnbarn , och då hamna blöjan på fel håll.

Ni är jag och jag älskar er
  oavsätt

Så sant som det är sagt

Vaknade ännu en gång tidigare än alla andra ..fast jag varit ute dagen innan .
Martina hade fest , fyllde 25 . Alla tjejer var samlade .. Jimmy och Ola oxå såklart .

När J gått hem för att sova innan jobb så hade Ola inget annat val än att bli som oss tjejer !
Martina valde schlager , o jag sjöng nästan nykter !

Sista dagen på kortan i dag . Ska bo hos Tobbe hela nästa vecka , jobbar igen alla dessa veckor .

Får snart tillbaka min lägenhet , ska försöka göra mig fri från dessa känslor jag har över denna .. min lilla etta .. Måstesälja den snart ! Men ska bli skönt att få tillbaka sin trygghet .

Funderar fortfarande över hur jag ska göra med min 25 års dag . Får inte plats särskillt många i lägenheten .. O fest .. är så fruktansvärt trött på fest ... tilltalar mig inte längre .. blir bara trött när jag dricker .. Borde kanske sluta .. försöka att ha roligt ändå . Joooo .
Ska ordna ett barnkalas . Med ballonger och saft , o fiskedamm så klart . Det blir mitt 25 års kalas ! Så vänta er inget annat .

Måste bege mig ner till två olika ställen och hämta ut lite höstkläder . För fy för vad vädret ändrade sig snabbt .. kallt o regnigt .





Dagens tanke "som man känner sig själv känner man andra"

Det krävs en Deci för att uppleva Jimmy

Hon är nog förälskad i skratt lycka o varma blickar .

Hon är fullständigt såld i honom o allt han har att ge . Hon fick allt hon aldrig trott på .
Han är min framtid . O fan vad vi ska regera .




Ska äntligen få träffa honom snart . har varit borta hela veckan .. Nu är dagen för resten av vårt liv ..

Allt i livet går inte att förklara , men att det krävs en Deci för att uppleva Jimmy är sant .




Han svarade med ett leende

"pratade" precis med Noel i telefon . Video samtal .. han hörde mig med såg inte mig .. stackarn blev helt rädd .

Har varit hos syster nästan hela veckan . Har busat från morgon till kväll med Noel , alltid är han lika glad . Så klart så gillar han bäst när jag sjunger , skrattar till han kiknar. Fick äran att inreda hans lekrum . Var o kolla vikt o längd i onsdags , lillen är bara 57 lång och är 4månader . Killen tillhör verkligen sjöstrands . Där är vi knappt över 160 nån av oss .

Var på Bio med lillasyster , Såg Gustav 2 . Över ball ! Har varit o stört mamma på restaurangen , ingen är så stolt över Noel som hon .. Så fort vi kommer så säger hon till alla gäster " JA det är jag som är mormor" O så klart så måste hon säga "ja och detta är då min dotter Deci" alla har hört talas om mig .. men jag syns sällan till . Blir ju så när man inte bor så jätte nära varann .

Fick träffa Tobbe igår .. efter 4 veckor så är allt tillbaka till det normala .. Hans pappa kom i hämtade mig .. o sen ner i båten där dom spenderat de 4 senaste veckorna tillsammans , sprang rätt ner i hans lilla koja ... kramade kramade kramade . Såå stor han blivit . Lilla Tobban ...
4 år med hjärtat idag .


Ikväll är det fest för Martina , ett tag sen vi träffades alla tjejerna tillsammans . Ska bli riktigt kul . J kommer oxå .. har inte fått träffa honom på hela veckan .




Dildofest med tjejerna




Noel och den stora kompisen





Dagens tanke "tror du på det så finns det" ?


Kärlek är bromsmedicin


J är och krattar . Skulle behövt han här nu ..

Mys med J hela dagen . Efter många om o men så bestämde jag mig för fest ... jag och tina partajade .. Vi var tvugna och åka o hämta mitt Vip som jag så klart glömt .. åkte till etage o slapp denna lååånga köööö .
Tiden gick jätte snabbt . dansade och sjöng ... jösses vi sjöng ... Typiskt mig o Tina när det finns karaoke .. Vår låt måste alltid sjungas , fulla eller ej .
Vi tog lite sjuka foto .. men så klart vet jag inte vart jag lagt dom i datan .. la in bilderna och raderade kameran .

Fick sms av Henke , har inte träffat honom på så länge .. har helt för mycket att prata om , tiden har gått så fort .

Åker till syster i veckan .. vill inte missa en sec med Noel .. Sen behöver hon lite avlastning . O jag behöver mammas mat , så det blir en del besök på hennes restaurang .
Önskar J kunde följa med , mamma är så glad i honom .

Behöver en söndags vän , behöver J.
Ska lägga mig i sängen igen .

Dagens tanke "vad är meningen med ex" !??




Arbetsmarknaden för fet arbetskraft är rätt så smal



Läste jag för ett tag sen ...
.. Dagens sanning  !

Sitter o dricker mig full med vatten . Riktigt gott glas att dricka ur .

Har sytt hela morgonen ..

Ska snart iväg till jobb .. ska ännu en gång försöka få det stackars barnet att säga "Deci"

Tjejerna vill till "After Work" ikväll .. Har ingen vidare lust eller ork ... har jobbat 10 dagar i rad ..
men å andra sidan så måste vi träffas ..

Andy .. du pratar snart inte med mig mer .. har inte haft tid för dig på så länge . Ledsen för det .. men förklarade att jag knappt hade tid med mig själv längre .

Äntligen ledig i helgen .. Borde åkt till syster . Träffa Mamma oxå . Saknar dom . Tack o lov att de har varandra så länge . SKA bara vara med J .

Uppdaterar när jag kommer hem från jobb ..


...det skrev jag igår ..

Efter jobb så fanns ingen tid över ... Jag o J åt middag o drack vin . Precis vad vi behövde . Tid med varann ... jätte mysigt o sjukt såklart .
Skrev en gång att  mitt hjärta älskar dig , så innerligt  .


J ligger sött o sover och jag har varit uppe sen nio ... såklart ! Har ätit frukost o vill ta en promenad . Men någon var för bakfull !! =) 
Måste medge att jag är stolt över att jag inte ätit nått "onyttigt" på hela veckan , och har mer eller mindre promenerat till jobb varje dag . 

Funderar på att fortsätta min magdans , eller ja ... var nog ett år sen jag slutade . Men hade varit kul att avancera lite.  Där använder man verkligen muskler man aldrig trodde man hade . 
 
Dagens tanke " Vitsen med drömmar" !?






Hon tar hela världen med storm


Det bästa med mig är att du får allt , vare sig du vill eller ej .

Stolt är jag , så fruktansvärt över syster . Hon har skapat världens finaste Noel . De är så vackra ihop.

Lycklig är jag , över att ha erövrat jimmys hjärta .

Annars har jag plågat ett stackars barn idag med att försöka få honom att säga "Deci"  !! Lyckades inte kan jag säga .
Är ganska trött på att jobba nuförtiden , Jobbar extra på ett boende , Saknar Tobbe så det gör ont ..
Firar snart 4 år .. jösses ... Han betyder nått extra .

Min enda semester denna sommaren tillbringade jag och Jimmy på kreta . Underbart !
Det som hände på kreta stannar på kreta . Haha ... Ingen kan eller är som vi , Ingen !

Sofie kom hem igår , har inte hunnit träffa henne än , antar att hon har en del skvaller . 

Beställde en ny telefon i dag , min e cp . Får den redan på måndag .. Jag byter mobiler som andra byter .. ja ... Ofta iaf ! 

Dagens tanke : "Vi älskar med ord"



Kreta




       

Syster och Noel