97122-100


Denna underbara kille kommer till mig alldeles snart ! Bara ett få dagar kvar .

Nu ska jag krypa ner till min älskade J ♥






97122-100

S M I L E




97122-99


Hjälp !?

VARFÖR , varför måste jag jobba idag ... jag vill bara vara hemma , i soffan .. med J . Är riktigt trött på att jobba nu ... behöver ledigt !

Var på fest igår , hos karro . Hon fyllde år . Men jag orkade inte ens med att stanna mer än tre timmar .. hade jätte trevligt men ack så trött jag var . 
Tack iaf gumman för igår . Maten var jätte god :) 

har tyvärr inget nytt att berätta ... har bara varit på jobb denna veckan ! Men nästa helg , och gud vad jag ska njuta av min ledighet . Och så kommer Noel så klart , och så är det första advent . Underbart .

Hjälp mig ! 
Julklappar , vad tusan köper man till världens finaste lilla kille ,som vuxit ifrån leksaker men ändå inte förstår sig på så mycket !?  Kläder kan han inte alltid få . Självklart talar jag om Tobias ,  och jag har inte en aning om vad jag ska ge honom .

Nej , nu ska jag springa bort o handla sen ska jag baka med barnen .

Adjö

HOPPSAN

Har precis suttit och raderat säkert 200 inlägg . Provade att skicka ett inlägg via mobilen , och det gick ju .. men att det skulle komma iväg 200 st var inte riktigt meningen , blev lite förvånad när jag såg att jag var mest aktiv på bloggens startsida , men jag förstår varför nu ! Haha .. jag fick mig ett gott skratt iaf , och ni måste trott jag var helt tappad !


Sms 061124 [21:23]

Jag älskar dig ! Du är mitt liv . Ett enkelt sms som betyder så mycket , det kändes i varje liten del i kroppen när jag läste. Jag är lycklig .

Du ..

J Du måste kommentera när du snokar =)

För det var väl det du gjorde innan du ringde o sa de fina orden ?  ♥


Jösses !

97122-98

Härligt








Mycket kärlek nu och jag älskar det

Bara sådär ..

Det där med att J skulle hämta mig varje dag efter jobb när han skaffat bil , ja det har han gjort ! Utan att jag ens behövt fråga .
Han kom och hämtade mig idag , OCH lagade mat ! Total lyx !

Är äntligen ledig i morgon , ska iväg till etage och hitta min andra halva till ägget =)

Nu ska vi iväg o sola , sen fotboll !

Ett två tre och Måndag igen !

Helgen gick som vanligt fortare än vad den ska , och nu sitter man här ännu en måndag !

Var iväg med T i fredags kväll .. och som jag sagt innan så älskar jag mitt jobb , fick ännu en bekräftelse i fredags . Jag kan utan att ljuga säga att jag är jäkligt bra på det jag gör , iaf för det mesta . Jag är mycket lyckligt lottad att jag hittat något jag är bra på och verkligen känna för sitt jobb och inte minst kunna berömma mig själv ! Att i hjärtat känna att jag gör något fint för någon annan !
Men gud ska veta att det är krävande på alla sätt och vis , inte minst psykiskt ! Jag är inte den som går hem och lämnar jobbet på jobb ! Han följer mig vart jag än går !

Jobbade extra i lördags , Skulle bli bio på kvällen .. men av någon anledning så ändras våra planer alltid ! Nu blev det mys hemma med film , en mycket sjuk film som jag inte ens minns namnet på !!
Gåsmiddagen blev igår ist , någon glömde tina den i tid ;) haha !

Blir Oslo båten för oss på nyår , slippa allt ståhej här hemma !!




Har jag sagt att jag älskar dig ?! Oändligt mycket ?


Tanter och skitsnack !

Har inte av någon anledning kommit in på varken min blogg eller mail på hela veckan , så därför har det inte blivit nått skrivit ..

Vill för det första tacka Kasia för kalaset i lördags , och ägget . Var så god =) Nu har vi alla flickor snart ett likadant .. ska bara iväg till etage och hitta min andra halva :/
Tog inga bilder , lilla Noel förstörde nog den när jag var där sist . Så jag får väl önska mig en ny i julklapp . Och du Kasia föresten , BILDERNA ... haha ..

Fick toss på jobb igår , gränsen var nådd . Jag kan ta saker som görs/sägs mot mig , men handlar det om orättvis behandling mot Tobbe så är det mitt ansvar att säga ifrån . Bara för att han har assistent så betyder inte det att han ska glömmas bort !

Kunde inte somna om i morse när J gick till jobb , så jag gick upp och åt frukost .. tänkte gå o träna .. Men frågan är om jag orkar !?

SKa iväg med Tobbe ikväll .. och J på firmafest ! Utgången med arbetskamraterna i morgon ställde jag in , har ingen större lust att samtala med personer som tycker att saker o ting ska stå för mig och inte tar tag i saker som behövs göras . Jag må vara löjlig , men bråka aldrig med mig när det gäller Tobbe !
Så nu ska jag med J ut till skogen o äta gås ! Så mycket trevligare .

Nyår : Jag åker bort med J .. orkar inte ens tänka på något . Alla har gjort så stor sak av Nyår  förr att jag tillslut bestämde mig för att hata nyår , och bestämde aldrig mig förren i sista sekund vart jag skulle gå. Mycket skönare så , skulle det bli andra planer i år  så har jag iaf köpt en klänning =)

Karro ska till stockholm !? Ha kul och hälsa Elle !

Min favvo kille

        



    


♥♥♥

upp o ner ...


Här sitter jag , med datan i knät och rara lilla T precis brevid mig . Han är sjuk så jag jobbar hemma hos honom . En riktigt hemsk och känslosam stund på jobb idag .. tårarna och känslorna tog övertaget . Kunde inte hålla emot , jag hatar att se han lida . Det gör så ont i mig ..
.. men all värme runtomkring får mig snabbt på fötter igen . Jag är lyckligt lottat som har denna familjen i mitt liv . Som finns och ställer upp , oavsätt !

Han vaknade precis till och log , obeskrivligt ! 

Fick träffa Noel och syster i onsdags . Åkte dit för att se de deras nya hus ... så himla mysigt . Fick lusten att själv skaffa hus :)  
Lilla N låg o såklart o sov när jag kom , men fick höra hans ljuvliga lilla röst i babyvarnaren stax efter . Så då var det jag som var först på plats att ta upp honom . Sen var det bus och mys fram till läggdags .

Återkommer med bilder ...
... nu ska jag krypa ner till T .

Sant





Stundtals gråter jag av lycka över de personer som berikar mitt liv




6/11

När syster ringde innan idag så blev jag helt tårögd . Noel har tagit sina första steg idag skrek hon lyckligt ! Fyra steg helt ensam .
I lördags fick jag ett videosamtal där jag fick se Noel live ståendes överlycklig , hållandes i en stol . Underbart , och dagens hjödpungt . Men det är jobbigt att inte finnas nära när allt går så fort . Och att de flyttat ut i skogen gör inte saken lättare .

Kortan ringde idag o frågade om jag kunde jobba extra , självklart kan jag inte säga nej . Så idag blev det ett 13 timmars pass .

Tobbe o jag var på safiren idag (upplevelsehus) där inne i himmelriket kände jag så starkt hur glad jag är att han finns i mitt liv . Alltid får han mig att må bättre när allt känns hopplöst genom att bara finnas . Han känner direkt när jag inte är mig själv , han blir gnällig o vill gärna sitta nära . Och när hans huvud ligger tätt intill mitt hjärta då är vi båda trygga och lugna .
Det kallar jag att älska sitt jobb !


Nu mat , sen sängen !


Men ingen vet

Det finns något som ingen vet

det är vår hemlighet

Där högt upp står alltid min dörr på glänt

För där bakom är det något vackert som hänt ..


Där inne har vi skapat ett imperium

en plats bortom tid o rum


Dit rymde vi så ofta det gick

o spenderade varenda vacker stund vi fick


Där har vi skapat minnen som resten av livet består

minnen som ingen annan alls förstår


Så även om vi lever våra liv tillsammans eller i ensamnhet

så har vi något som ingen annan vet






♥ ♥ ♥


Mitt hjärta kommer förevigt tillhöra dig


Rädsla , Kärlek och Ensamhet



Efter en hel helgs fest så måste jag erkänna att jag klarat mig ganska bra undan från min annars hemska bakfylla . Mår prima förutom tröttheten .

Var hos Adri igår , hann inte mer än dit innan vi begav oss vidare till hipp . Skulle dit innan kön hann bli för lång , Sexy ladies, goin crazy ! Hann med en del galenskap innan vi kom in =)

Sjukt mycket folk , alldeles för trångt för att dansa . Satte oss ner vid ett bord när jag helt plötsligt hör Jimmy Jansson sjunga , LIVE ! (har en liten hemlig kärlek till honom , eller mer hans låtar) Och när man har lite alkohol i kroppen så blir känslor gärna lite överdrivna , men jag blev överlycklig o stod o mös o lyssnade med Tina =) .
Blev antastad av en mycket obehaglig snubbe på vägen hem . Bad om hjälp av en viss person .. vilket jag aldrig kommer göra igen . Men jag kom i från denna snubbe .. Gick inom Etage innan jag begav mig hemåt !

Skulle till Karro o ha mysdag .. men stannar här i min ensamhet ! De som känner mig vet om min södags ångest ! Och nu ska jag plåga mig själv .. Tillåta mig själv att känna efter .


♥ ♥ ♥




 




 


T T som T säger det ..

Har nyss vaknat , sitter som en mullvad o skriver (utan linser) . Men det ska nog gå bra det här ändå .

Var på den där "hemma festen" igår .. och stannade nog några timmar längre än väntat . Men kom inte längre än till sägen sen . Var en del märkliga folk där igår . Alla var trevliga o ville prata jätte mycket , det var väl det som var det märkliga . Har aldrig varit på en fest där så många kommer fram o vill prata med en . Var på 35:e våningen , o det var maffigt, utsikten helt underbar . Och att jag o karro nästan pajade hans 25000 :- fönsterkarm under tiden vi beskådade den vackra utsikten , det är en annan femma ! Fick åka ner med korro varje gång hon skulle röka .. O shit vad det blåste där . Sista gången vi var där nere så följde jag med ut , o jag blåste iväg . Bokstavligen talat , jag flög längst med hela husväggen . Haha , jag dog , av skratt ! Måste sett sjukt roligt ut för de som stod på andra sidan .. därbakom fönstret kom en liten mörk tjej flygandes .

Ska till Adri idag , Tjejerna samlas ännu en gång . Känner mig mindre road nu faktiskt . Helt yrvaken o sjukt hungrig .
Här hemma äter man mamma scans köttbullar som godis !



* * *












Jenna vs Deci


En bild jag gillar på oss två . Snart ett år gammal .. saknar våra tokiga dagar ♥



 

97122-80


♥♥♥

...

Här bloggas det inte allt för mycket ...

Vaknade 10 i dag ... av klockan ! Förstår inte varför jag är så tött . Orkade knappt ta mig ur sängen. Men var tvungen att vara i stan 12 o fixa naglarna . Så jag fick snällt kliva ur sängen , sätta mig som en Zombie i soffan o försöka vakna till . Väl 12 var jag i stan ...
.. Fixade lite dricka och tillbehör till mig o Karro .
Blir fest ikväll , första på länge utan utgång efter ! Får se hur länge jag har tålamod att stanna på ett o samma ställe innan jag exploderar o måste vidare .
Har tre dagar ledig , sen vet jag minsann inte när jag får ledigt igen .. har tagit på mig en massa extra arbete nu . För jag var alldeles för trött igår för att ens säga nej när de ringde o fråga .
Men om jag lyckas få ledigt så blir det kanske äventyr onsdag/Torsdag .

En jobbig vecka för övrigt , har hållt mig sysselsatt för att låta tankarn vila lite .


Dagens tanke :

*I know that you're living a lie
That's okay baby 'cause in time you will find...
... What goes around, Comes all the way back around !*