Nattliga sysslor


Pratade nyss med MAXI .. tjejerna sitter på Mosaik och dricker vin ... Här sitter jag på jobb och ska jobba natt , Men fick lite kärlek  innan jag kom hit , J bjöd på mat i stan . Hade himla mysigt och jag ville verkligen inte bege mig till jobb mitt i allt .
Var på ett mysigt litet ställe vi d möllan , tjejen i baren var tydligen intresserad av J ... Många och glada blickar åt vårt håll ;)

Kommer ihåg i sommras när vi var på Liseberg .. när vi satt och tog en öl ... Killen i baren var himla snygg ... men inte ett dugg intresserad av mig .. utan av J . Och detta har vi haft väldigt roligt åt .

men men , som sagt .. nu jobbar man och det bästa är väl att få nått gjort . 
 
Adjö !


24/10

Tjejerna har precis lämnat . Så mysigt att bara träffas o vara , Prata om allt som rör och berör . Ni är fina .  Mina vänner .

Syster köpte hus igår och flyttar redan i nästa vecka , vad hände ? Min lilla syster . 22 år barn hus o man ! Helt o troligt overkligt . Här sitter man i sin lilla etta 25 år gammal ! Och det enda jag kan skryta med ät att det är min egen lilla etta . Men är glad att det går bra för henne .. har ju redan börjat jobba igen ... och Noel är bra 6 månader . 
Pratade med mamma igår , hon var så glad at hon äntligen fått lite tid ledigt från jobb så att hon kunde tjuva hem honom för en liten stund .

Resten av veckan blir bara en massa jobb , Både Tobbe och natt på kortan .

En natt utan J , utan armbågar ;) .. känns redan tomt här . Men i morgon är en ny dag ... Då ses vi igen ...
.. o snart ... snart så har du en bil oxå ! Och jag skjuts hem från jobb varje dag ;) 
J:s tanke när han läser   "Du ja" .


Älskar är precis vad jag gör just nu , alla i min närmsta närhet .


    

Noel Hos Moster

Begav mig till Hässleholm idag o hämtade upp lilla Noel . Vid 13 så mötte vi upp Sofie och Adri för att ta en fika på espresso house . Adri fick för sig att busa med Noel och säger BU högt o tydligt , Noel höll på att trilla ur Sofie knä av förskräckelse , han blev så himla rädd . O han skrek .. nått så fruktansvärt högt . Denna volym ur denna lilla kropp . Gick till mc donalds och fick i han lite mat ... Mormors egen gjorda mat om jag inte har helt fel för mig .  Sen var han nöjd o han vågade till och med titta på Adri igen som gjort allt för att be om ursäkt , mobil mutan funkade utmärkt . Han lekte glatt med den tills han fann den stora speglen brevid . Sen speglade han sig lääänge innan det var dags att gå vidare att möta upp Jane och Isabelle . De satt o fikade på samma chokladkaka när vi kom . Såg mumsigt ut ! Vi tog en runda på stan innan vi faktiskt hamnade på mcd igen , kom på att jag inte hade hunnit få i mig någon mat .
Promenerade hem , tog en runda inom affären och handlade lite mat till Noel . Undertiden fasade jag inför alla mina trappor upp till lägenheten , så klart utan hiss ! Men det gick bra .. bar upp noel och satte han framför barnpogrammet , sen satt han tyst medans jag bar upp vagn och diverse grejer !
La ut en massa leksaker på golvet så han kunde leka under tiden jag förberedde mat . Men han var mest arg och skällde ut dem efter noter tuggade och sög på dom, han o leksakerna låt utspridda över  hela mitt golv , men men .. även han måste väl få vara vansinnig . Sen så satte vi oss ner o åt .. och han var fullständigt lycklig och tjöt av glädje , så nu kan jag nog förstå varför han var arg på de hårda leksakerna som inte gick att äta ...
... vi hade hur kul som helst under maten .. jag skrattade så jag knappt fick luft .. vi hade mat i hela soffan .

Vi gosade en stund i soffan innan jag la ner honom i sängen o sa godnatt .

Nu ligger han som en ängel o sover . Låg o tittade på honom ett tag innan jag reste mig upp ..
Med hans små små händer har han lyckats greppa tag om mitt hjärta .

Tror nog inte Noel varit så långt hemifrån utan mamma innan så jag tänkte att jag skulle skriva en liten "dagbok" och lägga in lite bilder så hon ser hur bra han har det =)


97122-7897122-7797122-7697122-7597122-7497122-7397122-7297122-7197122-7097122-6997122-68


Mina damer och herrar , tag plats !

Varför är det så att de äldsta damerna och herrarna måste gå längst bak i bussen ? Man sätter sig så långt bak man kan för att kunna luta sig tillbaka och slappna av under resans färd , utan att behöva resa sig upp för någon äldre som behöver sitta . Ändå har man oturen att råka ut för en äldre dam som står o flåsar en i nacken , ja .. då är det bara att resa sig upp och stå restan av färden . Märkligt !

Sen så kan jag inte förstå varför folk är rädda för mig , där sitter man med hela sin packning i famnen för att alla ska få en sittplats i bussen , ändå går de förbi mig eller står upp! Oxå märkligt  !


Annars så mötte jag upp J vid affären ,handlade lite mat som vi sedan tillagade . Medans han ligger o vilar så sitter jag här med ett glas vin . Jobbar bara halv dag i morgon med start kl 13 . Har varit mäkta trött dessa dagarna , och i går blev det äventyr som jag inte riktigt räknat med . Men är man tillsammans med Mr J så får man vara beredd på det mesta =)

Har fortf ingen telefon och jag har klarat mig riktigt bra utan . O nästa räkning hoppas jag ligger under 1000 lappen .

Den där klänningen jag sa jag beställde från asos  , den åkte tillbaka igen .. usch ... känner mig inte alls bekväm eller fin i klänningar . Så om ni ser mig med klänning på någon gång , snälla ! Säg att jag är fin ! =)

Karro ! Saknade dig hos Sofie hoppas du har det bra i Mexico .

Ledig på fredag och då åker jag och hämtar lilla Noel , sen spenderar vi fredagen o lördagen tillsammans . Ska bli så himla mysigt . Han och jag =)


97122-67





Min helg i bilder ..

97122-66
J på tåget hem , Jag är fotograf o sitter självklart framför =)

 97122-48
Noel i sängen , tidigt på lördag morgon .

97122-49
Här myser J o Noel när Jimmy tagit sig upp ur sängen , antagligen blir jag hängd för bilden ! Så den åker nog snart :/

97122-50
Den nya Simba !?

97122-51
Helt slut , men sååå söt !

97122-52
Denna bild får jag på fan för så den åker nog oxå snart , men den är så rolig .. båda helt inne i tv:n och Noel halvt inne i J:s mage =)

97122-54
Det fanns en hel del tjejer att titta på under visningen , jag får ingen uppmärksamhet alls .

97122-61
Värsta Brolle Luggen

97122-60
Systers frisyr utan blommor

97122-59
Från den ena sidan ...
97122-5897122-57
...till den andra

97122-56
Framifrån , så vacker !

97122-55
På visningen , det tog ett tag innan jag fattade varför bilderna blev så mörka , fingret på blixten ! Smart !

97122-63
J matar Noel på söndag morgon . Gröt överallt !

97122-64
På väg hem från mammas restaurang .

97122-65
Sista bilden innan vi begav oss hemåt .

Måste säga att jag var helt slut när jag kom hem i söndags . Passat honom dag o natt sen i fredags . Det tar på ens krafter att vara mamma , det vet jag nu =) . Men syster fick roa sig och sova ut lite . Det var det viktigaste . Sen var jag ju mäkta stolt över hur fin hon var på visningen =)

I helgen fyller sofie år , så det blir fest på lördag . Har fortfarande inte fått någon telefon . Ska inte ha tre längre . Det är en sak som är säker .

Nu frukost , sen jobb och bio med J .


Allt kan vända ...



Dessa 7 dagar har varit de bästa i mitt liv .. eller känns så nu iaf ..
Jag är nykär .. i J ... vi har försökt igen ..
Älskar man varann och inte kan vara utan varann , Ja då hör man ihop enligt mig .
Han gör mig lycklig !

Har tagit tag i träningen .. fått med mig J oxå .. Massa spinnig har det blivit . 
Helgen har varit underbar och hoppas att kommande oxå blir det . I helgen var våra danska vänner sen kreta och hälsade på .. nu i helgen så åker jag o J till syster och provar på "mamma pappa barn" ;) Syster ska gå modell (hårmodell) och vi ska passa Noel .. 

Träningen i morse gjorde mig riktigt gott .. har varit sååå pigg nu eftermiddag =)
Har beställt en klänning idag .. riktigt fin , men endast gud vet om jag kommer använda den .. 

Min mobil har lagt av .. båda två .. får spel på tre ! Och sen  har de inga lånetelefoner lediga  ... bra bevis på att de är så fruktansvärt kassa . Så nu kommer jag vara utan mobil i tre veckor ! Så nu vet ni ! 

Jane och Tessan

Jag o J

Deci och Jane

Jag och Morten

Tessan och Anders


 Anders och Morten (och vår hemliga vän i mitten)

 Jimmy ska lära Moten att snusa !