Tänk om ...

Tänk om iaf en timme hade varit lönt för dig ...


Nu blir det ett glas rött och en bok i sängen .

Shopping

Dessa tidiga sms , behövde ju sova .

Gick upp vid halv nio och betalade mina räkningar . Smsa Sofie och vi skulle mötas upp istan vid halv tolv .. Tog en dusch och gjorde mig i ordning o stack ner ..
.. Mötte upp S och satte oss och åt frukost på espresso house . Sen var det time för shopping . HIttar så klart aldig något  när jag väl behöver något .. Malin kom och mötte upp oss vid gustav och när Sofie skulle iväg o prata av sig så gick jag o Malin och fikade med Peter Siepen ! Nja .. han satt på Paus när vi kom dit för att fika iaf . Kul !
Handlade mest till andra idag .. Tobbe fyller år på fredag så han fick sig lite fina saker . Sen till J .. som jag tyckte han kunde behöva . Men när det kommer i hans händer vet jag inte riktigt ännu .

Har mer ont i min hand i dag än innan jag fick cortisonen . Men han sa iof att det kunde göra det .. Får handskena på fredag .. snyggt , en på varje hand :/


Jag saknar dig !

Ibland fixar man saker och ting ändå ..

Mitt plåster sitter kvar , men endast som bevis på att jag var jäkligt modig som gjorde det , UTAN någon som höll min hand.
Visst ser det skrämmande ut , det lilla plåstret . Grrr ... =)

97122-39

Detta dödar mig , om inte så överlever jag allt .


Nu är det väl mer eller mindre tvingat , nu måste jag sluta . Läkaren sa till mig igår att jag måste tänka på att göra något annat . Höger hand är förstörd nu .

Efter han kollat min hand så sa han att det enda som hjälper nu är cortison , Jag tror inte på sånt skit och därför har jag inte velat testa innan . Och jag är livrädd för sprutor . Men han sa till mig att lägga mig ner på britsen , JÖSSES . Nej sa jag ... jag kan komma i morgon. Och ha någon med mig .. ville inte ligga där inne med honom och känna mig minst och ensammast i världen . För tårarna var på väg ..
.. Men , jag fick vara modig o lägga mig ner . O jag trodde jag skulle svimma , andningen kom helt av sig . Självklart så måste jag titta på sprutan när den förbereds . Men under sticket så kan jag inte ens titta ... och det gör ju aldrig ont , så jag förstår inte min skräck . Men den har funnits där sen jag var liten .

Nåja , Det gjorde ont att veta att jag måste tänka om , måste hitta nått annat . Och jag har ju tänkt det innan , men nu när jag måste så kan jag inte , vill inte. Allt detta sätter sig psykiskt , riktigt jobbigt måste jag erkänna . Har aldrig riktigt varit så nere , men det har väl med fler saker att göra . Allt händer mig just nu. Önskar bara att jag hade någon att dela detta med , någon som lyssnar o förstår . Någon som du .

Nu ska jag äta lite frukost sen ska jag ner i stan och prata av mig.




Tack o lov att jag trivs med mig själv .

En vecka fullt av blandade känslor . 
Måste erkänna att jag föll tillbaka , Söndagen var värst . Mådde riktigt pyton . Men till måndagen så hade en del ordnat upp sig . Var på cirkus i Tisdags med Tobbe . Riktigt roligt måste jag säga . 

Och nu är det  bestämt . Vi har lämnat på riktigt . Vi går vidare utan varann . Men måste säga att det jag fick som avsked var riktigt klent .

Fredag var det äntligen min födelsedag . Hade fått paket från jobb dagen innan  så det blev bara en liten fika på morgonen . Slutade 12 och rusade hem och började förbereda maten . Pratade med mamma , hon hade gjort allt i sin makt för att försöka få in folk så att hon kunde komma ner till mig , men lyckades inte . Jag blev uppriktigt sagt ledsen . Men syster och Noel kom ner . Strax efter kom mina vänner .. sjungades med ballonger o glitter .  Så söta .
Satte oss ner och åt  och drack vin . Efter ett tag blev alla helt galna .. alla sjönk till 14 års nivån ! Dansade sjöng och snålade inte med humorn ! Jösses .. att Noel lyckades sova förstår jag inte . Jane kom ju oxå förbi , och lyckades bli fullast här på kortast tid . Hon och Martina var fullast på etage sen . Jag och Sofie lämnade vid fyra .. In på mc donalds ..sen hem . Sov fyra timmar innan jag var uppe och hoppade igen . Jag Syster o Noel promenerade ner till stan . Shoppade lite sen åkte de hem . Hade en otroligt skön hemma kväll igår . Var fullständigt slut efter fredagen .

Nu sitter jag här , laddar in lite musik i telefonen ... Sen ska jag ut och gå , sen sola ! Hade tänkt lägga mig på knä sen o prova min nya present ! Intressant !

Tack alla för de fina presenterna .


Älsklingen och jag
Syster och Jane


Jag

25 år



Födelsedag med kalas .
En oförglömlig kväll . Mycket skratt och trams .





97122-35

Noel fick oxå va me, och se så nöjd

97122-33

Adri med lejon ruffs slår karro som ser ut att ha fruktansvärt ont  ??

97122-32

Sofie , Adri o Karro luftas ute på balkongen

97122-31

Syster o jag , inga prinsessor alls

.97122-30

Sofie , Adri , Syster och jag

97122-29

Den enda censur bilden som pupliceras

97122-28

Eller , ja .. här ser vi inte riktigt kloka ut heller ...

97122-27

Adri och karro

97122-26

Min lilla prins

97122-25

Och här kom nog en galen bild till ... Kan säga att det endast är Ballonger som gör att det ser stort ut...
.. eller ja ... lite bröst lite ballonger .. Men visst ser det äkta ut ?! Jag dör .. =)



Mamma

I mina ögon är du allt .


Lesbisk , men jag var för ful !


Har pratat med min hjärtkrossade bror . Så fruktansvärt ledsen han var, att förlorat sin första kärlek . Han skulle bara veta hur många gånger han kommer lagas och krossas igen ...
...  Men det är svårare att hantera en smärta man aldrig upplevt innan .

Tog en fika med Jane igår , gratis fika =) . Undrar så när det är din tur att få uppleva kärleken på ett rättvist sätt . Få det du förtjänar .

På vägen hem får jag ett mess från Nancy , då var hon helt plötsligt sjuk . tre timmar innan vi skulle komma .. precis när jag väl hade kommit igång och faktiskt blivit lite sugen på att partaja . Brände en skiva när jag kom hem och åkte  till Adri ist . Så vi tjejer satt där och förfestade . Åkte vidare till etage , tack o lov för vip-kortet . Utan det hade jag inte gått in , kön är sjukt lång alltid ! Väl inne skulle de andra tjejerna snappsa ... såg så väldigt gott ut så jag frågade snällt om jag oxå fick en av bartendern , så det fick jag . Grädde o kanel , jätte gott .
Utanför innan hemgång skäller jag ut Sofie efter notor ! Blev riktigt arg på hennes attityd när hon druckigt sprit . Stackarn började gråta och jag fick jätte ångest . Vissa saker säger man bara inte . Och det vet hon nu . Inga mer snappsar för  hennes del  ! Fick en ursäkt och den accepterades självklart . Hade på mig mitt egensydda linne , fick väldigt fina Komplimanger . Så nu ska jag sy en massa party linnen till tjejerna =)

Har bestämt mig nu ang min födelsedag . Familjen på dagen och  en mysig hemma kväll med flickorna .. beställer hem lite mat och dricker vin . Lilla Noel får vara den enda pojken den kvällen .

Mollys låt " Det finaste någon kan få" Riktigt söt och fin .

Dagens tanke "varför finns näheten bara i min dröm" ?




Från djupet


Har knappt kunnat jobba idag , har så fruktansvärt ont i min hand , tummen rättar sagt . Eller Tån som Åsa säger . Hur som så börjar jag må dåligt på riktigt , för är jag inte rädd om mig nu så kommer jag aldrig kunna jobba igen . Och hur ska jag kunna sluta jobba hos min älskade Tobbe !?


Hur kan man söka ett jobb där man man söker en person som måste klara av hästar och sen efter någon månad komma och säga att man är allergisk mot pällsdjur !? Jag får krupp ! Har fått jobba över för att någon upptäckte försent att " hoppsan , är hästar pällsdjur!? " Gomorron !

Är ledig i helgen , Sofie trillar väl in här snart . Ska nog ner till lilla och dricka vin .. eller om vi helt enkelt stannar kvar här . Börjar känna mig riktigt förkyld . Ska äntligen få träffa lilla Jane över en fika i morgon . Sen så blir det Nancys 25 års fest på kvällen .

Nästa helg är det min tur att bli vuxen !


"You can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything seems like the movies
Yeah you bleed just to know your alive "

Den bästa delen av låten Iris ...

Jag vet , men låt mig få vara lite kärlekssjuk ... bara en stund .




Dagens tanke "ett liv utan Tobias  , Hur? "


Deci Tobbe




Från djupet av mitt hjärta


Jag gråter av min egen rädsla …att förlora dig.
Jag får det inte bättre utan dig .
Ingen vet vad du verkligen betyder och ingen kommer uppskatta din existens som jag gjort sen första dagen jag såg dig .
Jag kan se inom mig att jag alltid kommer att älska dig.
Min ögonsten och vackrast på jorden.
Jag kan se stjärnorna i dina ögon ,och känna värmen i dina händer.
I ord förstår vi inte varann men i beröring , visar vi allt . Vi saknar ord , men handling säger allt .


Vartenda ögonblick har bevarats .
Du är pojken som får flickan att le.
Du är en saga utan slut .


Tobias är Decis ]-[järta




...

Kom tillbaka

Ingen princessa alls


Vaknade väldigt tidigt i morse , gick upp redan vid halv 8 . Ringde och väckte en viss sömntuta och vid 9,20 tog vi en timmes promenad ! Gick o sola där efter ! Sen frukost .
Har tvättat allt i dag känns det som . Så nu luktar det väldigt gott här hemma :)

Var på casinot igår , Bror hade ingen nybörjar tur direkt . Blev ganska sur på mig för att jag lurade med honom till borden , apparaterna är till för gubbar o gummor ! Och min bror tydligen ..
Ja , mitt nya bihang Sofie var oxå med förståss ... hon e en sån där gumma som sitter vid apparaterna . Där vinner man inte storkovan direkt .. Eller !?

Lördagen , Sofie var så full och rolig  när hon kom hann inte vara här så länge innan vi tog taxi ner till stan . Bråkade med taxisnubben om 15:- avgiften på kort . vet inte vad jag skrivit på det där kvitto pappret .. 
... så när vi hoppade ut sprang vi där ifrån .. in i ett parkeringshus , och vad som hände där stannar där !!!
Gick förbi heartbreak och lagerhaus ... garvade ihjäl oss när det kom ut en kommentar "titta nya vipkön på Lagerhaus" Tönt !  








Nej , nu ska jag iväg . Hej !



Dagens tanke "Ord kan inte ersätta handling , men min kärlek till dig är gränslös . "




...





Pest eller kolera - hatar de orden .

Hjärta

Noel o jag


Tooooday

Har precis kommit från Hässleholm . MIn bror fyller 20 år bjöd på middag nere på mammas restaurang .
Sprang så så fort jag kunde hem till syster o noel . Sötisen låg o sov , men som vanligt väcker jag han o han vaknar med världen största smile . Oslagbart .  Fick träffa hela familjen , fick krama min kära mamma som fick jobba så att vi andra kunde ha trevligt . Bartendern var trevlig o bjöd på en massa vin =) .
På Tisdag är det jag o bror som besöker Casinot .

Imorse vaknade jag ca sju .. men gick faktiskt inte upp innan åtta .. men blev rastlös och gick upp , åt frukost och begav mig till solariet . J ringde och kom sedan på besök .. underbart !

Sitter här och väntar på att Sofie ska komma hit . Dyker väl upp om en 25 minuter . Sen får vi se vart vi tar vägen .. stackarn kom från London vid fem , sen vidare på kräftskiva i Kävlinge . 

På återseende !



 Bror och SysterJag , Syster & NoelNoel & Moster Sms:arNoel & MormorNoel & Morbror
                

...

I d i o t j ä v e l

Jungfru


Dagens horoskop . Jungfrun


VARDAG Tänk på vad du stoppar i dig! Du slarvar lite med din hälsa, och det är förstås inte bra.

KÄRLEK/RELATIONER En person verkar fatta så starkt tycke för dig att du får en ny vän som sedan kan utvecklas till en kärleksrelation.

PENGAR/ARBETE Minsta småsak är viktig för dig, och dina ambitioner tycks växa hela tiden.

DAGENS CITAT Voltaire -Kärleken dör med åren; endast egenkärleken består hela livet.

LYCKONUMMER: 25




Vaknade vid nio idag , tog på mig och stack o sola . Måste ner till stan sen och köpa nya byxor . Passar inga av de jag har längre .. gick ner så mycket i vikt i sommar . Men frukost först och sen en dusch .

Adjö !

En - två - tre önskningar

Efter ett 48 timmars jobbpass sen i fredags så fick jag äntligen hjälp att flytta . Efter två timmar var vi äntligen färdiga , nu förstår jag varför jag anlita flyttgubbar när jag flyttade in .. 4 trappor upp utan hiss . Det var tungt .
Kopplade in datan först så att jag kunde lyssna på musik , imponerad att mitt bredband funka utan problem .

Vaknade tidigt av ett sms .. kunde inte somna om .. Där låg jag som förr .. i min egen säng .. smsa med J . Allt känns så overkligt .. så längesen samtidigt som alla känslor bara rusar igenom mig o vill tillbaka till honom .. till oss .
Varför kan man inte bara acceptera ödet och leva efter det !? Vissa saker är större än allt annat , och detta är större än något annat och kommer jag inte ur detta med hjärtat i behåll så var det iaf värt det .

Ibland skrattar jag åt allt , allt det lyckades bli så här . För jag förstår inte . Inte alls .

Nu sitter jag och väntar att Sofie ska höra av sig , Ska en sväng  till ikea om vi hinner . Ska på möte i dag , har haft så mycket att säga och nu när jag kan få sagt det så står det still i huvudet .

Dagens tanke "det är inte mycket av någonting nuförtiden"