Mörkt !?


Har länge funderat på att färga mitt hår svart , eller mörk brunt ! Men jag är så otroligt feg , älskar mina ljusa slingor ..Hade mörkt för några år sen . O det trivdes jag i ju ... usch ! Beslutsångest !




 


Nu bild och då bild , tror det kan vara ca tre år sen , här med lille T ♥

Mys

Nu ska vi krypa ner i soffan och mysa , äta godis o bara kolla tv hela kvällen ♥  



Komplimanger

Läste nyss Izza blogg (länkar inte , hon finns med som de mest aktiva)

Hon bloggade om komplimanger , och is lutet så frågade hon "Vilken är den mest betydelsefulla komplimangen du fått..?

Det fick mig att tänka efter ...
.. jag har varit mýcket bortskämd när det gäller att visa känslor och ge berömmelse och komplimanger ! Har alltid haft folk runt om mig som visat vad jag betytt . Därav mitt bra självförtroende .

Fick senast i går höra att jag är en person med stort hjärta , och de små orden är så stora för mig .

När jag träffade J så vart jag förvånad över hur stor en person kan vara i kärlek , hur mycket kärlek och omtanke man kan ge till en annan person . Har fått så otroligt mycket av honom .

Har sidor långa texter av allt som han sagt och gjort ...

Du med hjärtat

Du hittar allt i mitt hjärta
Du har gjort hela malmö till dig
Du e fan sexig när du vaknar på morgonen
Har aldrig känns en sån dragning till någons inre som jag gör till ditt
Det e fan bara du o bara du som med en mening från ditt hjärta får hela mig att lysa upp som en sol.

Ett urval av allt fint ...

De jag älskar betyder mest ♥


Äger jag något fult ?

Fick i uppdrag att lägga in en bild på det fulaste jag har här hemma ..
.. men jag kommer fan inte på nånting .
Hittar inget .
Men jag ska fundera en stund . Något fult
måste jag väl ha .

Ledig ikväll och har absolut inget att göra .
Kom med förslag till mig så jag inte sitter
försoffad ännu en lördag kväll !

Hej så länge

Kommentarer

Ni som kollar min sida kan väl lämna en lite kommentar efter er !? Så vet jag vem ni e =)


Dagens

Jimmy: Får jag krama ihjäl dig ?
Deci: Nää ?!
Jimmy: Ooh , jag får aldrig uttrycka mina känslor !

Olyckan !

Jo , tänkte en sak ..

... Många gånger när jag gör mig i odning så tänker jag  att jag måste vara fräsch , måste ha fina underkläder och jag MÅSTE ha rakade ben . För TÄNK så händer det något , man blir inlagd och så har man inte rakat benen  eller har håliga trosor ! Vad som ..

Detta hände mig , Gjorde mig i ordning på morgonen innan jobb . På väg hem så blir jag påkörd av en bil ute vid nobeltorget . Min tanke när jag kände bilen var självklart att jag skulle resa mig upp och springa där ifrån så ingen skulle märka något , man hinner tänka mycket på få sekunder . Strax efter vaknar jag upp med en massa folk runt om mig . Så min första tänke innan var ju körd ! Jag hade tuppat av och hade nu en galen sjuksköterska som hade sett det hela , jag fick inte röra varken röra en arm eller ben . Sen kom ambulans brandkår och polisen . Och jag höll allvar på att dö ! Av förskäckelse ! Jag hade bara ont lite i knät ! Varför allt detta ?? Antagligen för att ta det säkra före det osäkra !
 
Men iaf .. de la mig helt inpackad på en bår och in i ambulansen ! Jag var chockad och pratade om allt möjligt och tyckte det var skit kul med ambulans . Väl inne på akuten ..
... det var det jag ville komma till .
De sa att "vi måste tyvärr ta av dig kläderna !
VISST sa jag ... inga problem , med ett stort leende på läpparna .
Jag hade ju nyrakade ben , och ett par söta små string på mig ! Just då var jag sååå nöjd ! Hade ju lyckats parera en olycka och en fräsch kropp ! Perfekt !

Fick inga bestående men efter olyckan och mår bra idag , Och är fort nöjd :)

Dagens

97122-149

D J

Deci : kan du klämma min finne ?
Jimmy : Nej ! Den skrämmer mig !

J

Jimmy : Behöver du bajsa så kan jag bära in dig , så var det löst !

Ge mig semester !

De kvällar jag och J lägger oss tillsammans ( han kollar alltid tv långt in på nätterna) så är det alltid en massa trams och sandlådenivå , så de kvällar ni inte är riktigt trötta så kan ni alltid leka lekar , nu sist så gjorde vi en räknelek , han börjar på ett , jag två .. sen fortsäter det så .. låter riktigt knas och säga vartannat ! Synd att man inte kan lägga till ljudfiler här .. eller det kan man kanske !? säg gärna hur då, så ska jag lägga in oss . Skatt !

J har matte nu i skolan och han gav mig några uppgifter igår att reda ut ... jag fick till det rätt bra , men gjorde visst inte hela talet färdig . Så skönt att slippa skola o matte !!! Jag har glömt rikigt mycket sen skolan .

Har sovmorgon idag , men vaknar alltid när J går upp . Så nu sitter man här o nördar .
Ska jobba i helgen . Och nästa kommer Noel =) Hela helgen faktiskt . Syster kommer på lördan , vi ska ut och partaja och J ska Passa Noel .









97122-135


Matdax

Har precis kommit hem från jobb , sitter och väntar på en överraskning från köket . Ska bli gott för jag är riktigt hungrig . 

I morse när jag gett Tobbe frukost och skulle stressa iväg till gympan så får dagens höjdpunkt , En personal säger till mig att det jag alltid ser så pigg och glad ut , och att  hon alltid får så possitivt bemötande . Jag blev så himla glad och det gjorde hela min dag .

Var hemma hos Kasia igår , skulle kolla nyårs filmen och spela lite spel , Prövade det nya Wii spelet ! Jösses så kul , både jag o J sa direkt att vi skulle iväg o köpa det . Så det blir väl vårt nästa inköp .

Pratade med min vän J på väg hem från jobb , det gör ont att höra att hon inte mår så bra för tillfället ! Men vi finns här ! Alltid för dig !

Nu är maten färdig !

Ses ..

Soffliggare !!

J kom och hämtade mig igår kväll efter jobb , vilket jag är evigt tacksam för . Det är inget trevligt väder här nere i skåne nuförtiden . Vaknade alldeles för tidigt i morse , kolla lite tv innan jag kröp ner till J igen .
Blev frukost nere i stan sen .

Blev sjukt sugen på choklad pudding innan , handlade vad som behövdes och nu har jag f-n glömt att tillreda den .. 
.. jaja .. har inte gjort något alls idag , åt lite bakadpotatis till kvällsmat . Sen har jag och J bara tagit det lungt . Tack gud för att vi trivs så bra med varandra att man bara kan sitta hemma en lördagskväll utan att göra någonting alls men ändå ha roligt . 

I morgon är det jobb , sen ska vi hem till Kasia och ha lite mys kväll , kolla på vår nyårs film och spela spel . 

Trevlig helg !  

joooobb jooobb

Min lediga dag slutade med ett arbetspass på 8 timmar ! Har dick inte börjat än , ska jobba ikväll . eller om en timme rättare sagt !

Vann lite pengar på tönt bingon igår ! Hurra !!! 

J ska iväg till Andy ikväll , tror inte att jag har någon lust att festa idag , eller i morgon för den delen , tjejerna ska ut . Ska jobba på kortan på söndag och kan inte gå dit där o vara bakfull inte !!

Ha en bra helg !

Muntrumpet

En hel märklig man på Nyhetsmorgon just nu , Han sjunger och gör dessa otroliga miner medans han sjunger och spelat gitarr , och spelar muntrumpet såklart . Och jag kan inte komma överrens med mig själv om jag tyckte han var cool eller om han helt enkelt var sliskig , lite snuskig låt dock . Och minerna oxå ... men , besämmer mig nog för att gilla honom.

Satt hemma hela dagen igår , det var regnigt och fruktansvärt sorgligt ute . Kommer inte våren snart så blir jag helt depp ! 
Jag och J har kollat på lite resor , tänkte försöka åka till påsk . Komma hemifrån och få lite sol .

Nu ska jag göra mig en macka och sitta en lång stund i soffan innan jag tar mig upp o klär mig innan jobb !

 


Min lilla mamma

Fick precis ett litet kort med posten från mamma där hon skrev att hon älskar mig , så nu har jag suttit här i ensam i min soffa och gråtit .
Pratade med henne i veckan och hon berättade att hon ade så mycket att göra , min bror har skurit av sig en del av figret och måste gå högt med det för att inte ha så ont , och en i personalen har sagt upp sig i samma veva . Så nu är det mamma cch syster  som får jobba dagarna i enda . Jag har ju mitt jobb och har svårt för att bara åka dit för att hjälpa , och så vill mamma inte ha någon hjälp , "nejdå , det fixar sig" .
Men jag åker nog upp dit i helgen . Så får jag träffa Noel oxå. Som för övrigt kommer ner hit och hälsar på mig om någon vecka =) Vill ibte missa något nu när han utvecklas som mest .

Tydligen så ska J ut och festa med Andy på fredag , Tycker det är kul att J börjar umgås lite med mina vänner .

Nu ska jag klä mig och förhoppningsvis ta mig ner till Friskis .




97122-51


Hej så länge !

Kaffe !!!!

Jag drack kaffe idag , och jag hatar det . Har testat förr och jag tycker det smakar så fantastiskt hemskt !
 Men , jag var så fruktansvärt trött att jag inte visste hur jag skulle hålla mig vaken . Så efter två koppar kaffe med massor av mjölk och socker så kunde jag knappt skriva en enkel sak på ett papper , ja det är sant ! Blev helt skak , och pigg !

Är fortf pigg , min skolpojke har lagt sig och jag har lite tid över för mig själv . Det skulle ja aldrig skrivit för nu kom han upp .

Är ledig i morgon , och nu ska jag ta tag i min träning igen . På allvar denna gången .


Man lär sig nått nytt varje dag !

Lärde mig något nytt igår :
Ät ett par skedar honung innan du går ut för att dricka alkohol , och ett par skedar när du kommer hem ! Vips så slipper du bakfyllan .
Har dock inte testat , men antagligen kommer det till användning i helgen .

Tobbe är tillbaka från sälen och allt är som vanligt , träffade tjejerna en stund efter jobb igår . Bestämde att vi antagligen skulle ut en sväng på lördag , eller så ska vi från nyår ha en träff och kolla på det säkerligen super pinsamma filmen som vi spelade in . 

Men än är det bara tisdag  , har precis ätit middag , spelat tönt bingo och nu ska jag förbereda mig på ännu ett bra Ugly Betty  , sen Grays =) 

Hej



 

J ..

Just nu är J så uttråkad att han börjar äta av maten som vi åt för ca 2 timmar sen .
Jag får nog ett slag i ryggen om jag inte slutar nörda mig snart . Söndag betyder att man ska ta det lungt .
Man behöver inte ha ångest över att man inte gör något , för övrigt så ha jag varit en flitig myra idag . Storstädning , och en rask skogspromenad . Och så har vi spelat bort en massa pengar på tönt bingo / svenska spel . Prova vet jag :)

www.svenskaspel.se



Oj , nu kommer nog snart slaget ..
Hej



Dagens

Nu sitter jag propp mätt is soffan ! J har lagat mat och det förtjänade vi efter en 65 min rask promenad i skogen . Riktigt skönt . Ska fortsätta min städning här hemma så ska J få ta över datan och spela , såklart !

Sofie , kom med fler utmaningar =)


Hej !

haha ..

... Kolla in dessa grymma katterna

http://www.bille.nu/ny_cat/

Skrattande Bebis


Kolla in denna länken , detta är nog det roligaste och sötaste jag sett på väldigt länge

http://www.youtube.com/watch?v=PPESam0yaOs

Utmaning 2

Jag kommer säkert att sitta och blogga femtusen inlägg idag , endast för jag har en sån tråkig lördag , jag och J sitter och nördar oss vid varsin data . Roligare har vi haft , men vi orkar inget annat just nu .

Eftersom jag älskar musik så kommer jag med en utmaning ... De 5  eller fler bästa låtarna som betyder mest för er , och det betyder även att texterna måste var speciella .
Här kommer mina absoluta favoriter :

1. Matchbox 20 - unwell
2. Dave Mattews Band - Crash into me
3. Dave Mattews Band - Where are you going
4. Kanye West Ft Jay-Z - Never let me Down
5. Angunn - Snow on the sahara


Andra tips :
Jimmy eat the world - 23
Eva Cassidy  - Fields of Gold
Maria Mena - Pale People
Counting Crows - Colorblind


Utmaning 1

Kollade runt på lite utmaningar hos andra personer , Sofie hade två ,  om parfymer och armband .. Men där vinner hon . Har inga foto på mina parfymer just nu så den får vänta . 
 ... Hittade en utmaning som jag kunde fixa ... här kommer en del av min lilla lägenhet :

 


Utmaningen hittar ni hos
http://glitterdroppe.blogg.se/251106162020_ny_utmaning.html

Pimpa ditt namn

Ok , var inne och läste på Sofies sida ... och så kunde man pimpa sitt namn . Så ball ... haha !

Så .. jag heter då : Delicious Sjöstrand Shizzle

Och J heter: G.Digital J Wicked



Så vänner : Pimpa ditt namn

http://www.playerappreciate.com/pimphandle.asp

Åh , min älskling

Dagen började inget vidare , försov mig i morse för första gången . Jobbade natt på kortan och skulle hem om o sova nån timme innan jag skulle iväg igen till nästa jobb , vaknar av ett ryck kl 11. Telefonen ligger på golvet , får panik .. ska vara på jobbet NU . Ringer damen jag jobbar extra hos och tack o lov skrattade hon bara . Efter en rad misslyckanden på jobb så skickar hon hem mig lite tidigare ... Fast det brukar hon göra .. ganska skönt faktiskt .

Iaf ...

J ska spendera kvällen med en av hans vänner , och jag får en kväll för mig själv . Dunder mysigt tänkte jag .. tills jag ser alla lappar han satt upp i lägenheten , där han dyrt bekräftar sin kärlek till mig . Då ville jag bara ha hem honom . Meeen , jag får stå ut tills senare när han kryper ner hos mig .

Har som sagt varit en tradig typ på sista tiden , så tradig att till och med J börja undra om jag verkigen höll av honom . Så nu , nu är det fan dags att skärpa till sig . Han ska veta att han är den vikigaste personen i mitt liv .

Satt och läste tidnigen medans jag väntade på bussen innan , hoppas ingen såg hur jag satt och slickade finger på mina skinnhandskar :/

Välkommen

Välkommen till Holland


Jag blir ofta ombedd att beskriva mina erfarenhet av att få ett handikappat barn -att hjälpa människor som inte fått ta del av denna unika erfarenhet, att förstå, att föreställa sig hur det skulle kännas.
Det är så här...
När du ska ha barn är det som att planera en fantastisk resa - till Italien. Du köper en massa reseguider och smider fantastiska planer, Colloseum, Michelangelo, gondolerna i Venedig. Du kanske lär dig några användbara fraser. Allt är väldigt spännade. Efter månader av förväntan kommer slutligen avresedagen. Du packar dina väskor och ger dig iväg. Flera timmar senare landar planet. Flygvärdinnan kommer in och säger, "Välkommen till Holland"

-Holland?!?" säger du. "Vad menar ni med Holland ??; jag bokade mig för Italien. Hela mitt liv har jag drömt om att åka till Italien." Det har blivit ändring på flygrutten, planet har landat i Holland, och det får du finna dig i. Det väsentliga är att de inte tagit dig till ett hemskt, avskyvärt, smutsigt ställe fullt av farsot, nöd och sjukdom. Det är bara ett annat ställe.

Så du måste gå ut och köpa nya reseguider. Och du måste lära dig ett helt nytt språk. Du kommer att träffa helt nya människor som du inte träffat förut. Det är bara ett annat ställe. Mer saktfärdigt än Italien, mindre "flashigt" än Italien. Men när du varit där ett tag och hämtat andan, tittar du dig runt... och ser att Holland har väderkvarnar... och Holland har tulpaner, Holland har t.o.m. Rembrant.Men alla du känner är ivriga att få åka till Italien eller har redan varit där...och alla skryter om vad underbart de hade det där. För resten av ditt liv kommer du att säga, "det var dit jag var tänkt att åka. Det var vad jag hade planerat." Smärtan av detta kommer aldrig, aldrig, aldrig att försvinna...förlusten av drömmen var alltför betydande.

Men... om du ägnar ditt liv åt att sörja över det faktum att du inte kom till Italien, kommer du aldrig att bli fri att njuta av det mycket speciella, allt underbart...med HOLLAND.



 
Av Emily Pearl Kingsley



 

Inte än


Efter 6 bitar choklad så har ja fortf inte gått o lagt mig .

Fastnade framför Oprah och satt och grät , precis när jag slog över berättade oprah om ett litet mirakel som hette Faith , De öppnar upp dörrarna , och ut kommer en tvåbent hund . Hon var så fruktansvärt söt när hon hoppade fram på sina två bakben . Hon föddes med två missbildade ben och hennes familj tog hand om henne och lärde henne att klara sig på två ben . Rörande !

Den andra gästen var en liten kille som för ett tag sedan  varit med om att sin far höll på att ta livet av sin son och fru , Både pojken och mamman blev knivhuggen att antal gånger i kroppen , pojken berättade hur han hörde änglar säga att han skulle spela död , pappan gav sig iväg och pojken ringde sos . Polisen grep pappan  i lägeneten när han återvände dit . Pappan fick 25 år . Mamman dog . En väligt modig kille ! Men en hemsk händelse . usch ! Blir så berörd när det handlar om barn .



97122-146

Bojkotta snoozen !

Hatar att J måste snooza 30 gånger innan han går upp.
Så nu , min sista lediga dag sitter jag redan uppe . Fotf helt mörkt i lägenheten . 

Tänkte jag skulle ner en runda istan idag , men antar att jag kommer lägga mig i sängen och ligga där tills det är dags att gå till jobb ikväll.

Nu ska jag gå o rosta de äckliga brödet vi har i frysen , sen ska jag krypa ner igen .

Hej .

mat tajm

Sofie har ont i tanden ... så jag har inte kommit iväg än ...

J står i köket o lagar mat ...
... förätten kom nu ..

uppdaterar snart ..

...uppdatering

Förätten - Rostat bröd med tonfisktröra och stekta grönsaker

Varmrätt -Bambu båt med inslag av diverse exotiska grönsaker

Japp här har ni kvällens meny .
J blev rastlös och hungrig , så han tog vad vi hade och ställde sig i köket .

Har jag sagt att jag älskar denna mannen ?

I do !

skönhetsömn !?

Jag får sluta sova till 11 om dagarna , jag kommer inte orka stiga upp halv sex när jobbet drar igång igen .

Lovade att hoppa in och jobba natt i morgon på kortan , slutar sju på fredag morgon och börjar nästa jobb kl 11 ! Vet inte ens om det är värt pengarna .

Har solat  , ska in i duchen och sen ska jag faktiskt ta på mina mjukis och promenera hem till sofie ! Som för övrigt fått stanna hemma från jobb pga allt fylle om intogs i helgen ! =)

yes , vi hörs då !

Måste säga ...

... att ugly betty var ganska bra idag .

Tog lite Rom i min varma choklad jag nyss druckigt upp . Blev både varm i kroppen o lite snurrig i bollen :)


Ännu en ledig dag

Ibland är det faktiskt billigt att ha små fötter , Iaf när man kan handla på barn :)

J tog ledigt i dag för att fixa det sista till skolan , tog en runda på ... ja vad det nu heter uppe vid jägersro .. jägersrocenter kanske =)

Är ledig enda fram till fredag , och jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska spendera dessa dagarna .. Vill träffa lilla mamma jane ;)

Har suttit en evigheter framför datan nu och hittade en del intressanta sidor !

Klicka er vidare på denna länken
http://gratisgen.se/?ref=57267
Blir du medlem värvar minst 7 personer så kan du "vinna" fina saker som du själv får välja ut !

hej !

Lyssna ocn njut ...

97122-144


http://www.youtube.com/watch?v=2S2drC9DWdk

Jag drog inte det kortaste strået

Sitter här och funderar , tänker på tider då jag faktiskt älskade att vara lite nere , vara ledsen . Sitta i min ensamhet , lyssna på de finaste låtarna .. skriva ner varje liten känsla man hade . Tror jag skrev som bäst dessa stunder , älskar att skriva . Men endast när jag behöver skriva . Så därför antar jag att de jag skrivit på senaste tiden är helt ytligt , helt utan känsla . Jag har inte haft varken tid eller lust .

Sitter här hemma i soffan , J ligger och sover en bit bort . Allt är tyst och lungt , endast den hårda vinden hörs utanför . Datan värmer benen som annars hade varit kalla vid detta laget . Lyssnar på Dave Mattews Band - Where are you going . En underbart fin låt . Jag njuter . Älskar när jag har tid till mig själv. När jag har tid att sitta ner och bara tänka , fundera och lösa all världens problem .

Allt är bra i mitt liv just nu , finns inget att klaga på . Men vad är det som får mig så trött , trött på att göra saker för tillfället ? Jag säger "för illfället" för om det inte vänder så är det bara jag som kan rätta till det . Se till att rycka upp mig . Hösten verkar hålla i sig ett tag till , och vintern har inte visat sig . Kanske är det vädret som gör folket nuförtien !? För jag vet att det inte bara är jag som känner så här !



Så nu sitter hon här
Med all världens problem
som aldrig någonsin varit någon börda .
De gör sig bara påminda om känslan , känslan man kan känna om man hade några problem .


365 dagar livet ut .


2006/2007


Hade en otrolig nyår med mina vänner och J . Underbar mat , mycket skratt och lekar . Alla var på gott humör och bjöd på sig själv .
Tack Kasia och Gabbe för en lyckad kväll .



         

♥♥♥

Första gången på evigheter så måste jag säga emot mig själv om att Nyår är överskattad !