Jul o dagarna där efter ...

Ja  , då var det väl en vecka sen sist ...

Har jobbat sen dess skyller vi på .

Jobbade på kortan i fredags och fixade de sista julklapparna på eftermiddagen bland alla andra sistaminuten idioterna . Jobbade hos Tobbe i lördags , tog en runda upp i stan och det hände minst sagt en rad knasiga saker i bussen upp i stan , men orkar inte dra upp det nu ..
.. åt och mös lite med tobbes familj på kvällen . Bytte julklappar gjorde vi oxå . Och man kan ju säga som så att Tobbe inte var jätte nöjd med vad han fick av mig .. sakerna flög åt alla håll o kanter ! Men mjuka klappar har aldrig varit så populära , varken hos honom eller andra antar jag .
 Julafton började med att J hoppade o studsade av glädjen att tomten snart skulle komma .
Självklart fick han en liten morgongåva !
Åkte till hans föräldrar och åt frukost , fick med oss lite klappar innan vi åkte till mina föräldrar .
Kalle anka choklad o glögg , jul mat och tomten och till sist gröten . Det var mysigt o minst sagt varmt i mammas lilla hus . Mamma , eller ska vi säga Tomten förstörde hela julklapps utdelningen då hon råka armbåga lilla Noel i huvudet , han slutade inte skrika och det blev inte bättre av att se Tomtens hemska aniskte . Nåväl , annars gjorde mamma ett bra jobb även denna jul , riktigt rolig =)

Är minst sagt mycket nöjd med mina klappar , särskillt ringen jag fick ...
Har inte så många bilder tack vare J ... Min kamera är i sönder o han lovade att ta med sig sin , vilket han "glömde" .. Men så fick jag ju en ny av han i julklapp =) Såå .. två fina presenter av en fin kille .

Resten av dagarna .. ja .. vad har jag gjort .. inte mycket mer än att jobbat !


Tänk vad ett data spel kan göra med killarna ... J har suttit konstant vid datan sen han köpte sitt tradiga spel .



 
En bild från nya kameran och på ringen jag fick , och på lilla nissen så klart .

Bonk

Huvudvärk och inte ens ledig innan jul !
Har imorgon eftermiddag på mig att fixa de sista julklapparna , sen har jag lovat att hjälpa mamma att baka .. konstigt att jag får huvudvärk när tankarna snurrar i huvudet !

Andy , FÖRLÅT ... jag glömde inte din födelsedag .. ditt grattis sms kommer idag ist . Verkligen ledsen  =(

Nu duschen sen jobb !

Och ...

... Andy .. fy för vilka fula bilder du tog på mig , särskillt snällt att du skickade de till J :)

Men , tack iaf för i lördags . Ses fredag igen !

För bakfull för en kommentar !

J skulle endast följa med mig i sola om jag såg Miami Vice med honom .. Så det gjorde jag . Helt ok .. har inte så mycket att jämföra med när det gäller andra MV filmer ... Men den var bra . Tack vare Colin Farrell ;)

Okrade inte kommentera lördagen i söndes för jag var sjukt bakfull ! Men jag hade kul , andy kom på kvällen .. vi drack .. och snappsade ! Sen tror jag till o med att vi somnade en stund ! Vaknade upp på varsin ende av soffan o fattade ingenting ! Så vi ryckte upp oss och gav oss iväg . Mötte upp Sarah utanför Etage , gick in o dansade .. och fulade oss en del . Sen blev jag av med de andra och gick hem !!

Ska hem till en sjuk tobbe strax och hoppas jag inte blir smittad av hans magsjuka !

Bye !



   

ja ...

..nu är det fest




Verkar som att Andy paxat mig ikväll , så nu kommer jag nog ut och skakar om  .. Kankse borde ta tag i det själv och ringa någon , men nu ska jag nog bara gå o vila en stund . J spelar fotboll så jag ska passa på att njuta av lite egen tid :)

Blev lite julklapps köp idag . Skönt att ha det påbörjat , Tiden har gått så sjukt fort och nu är det julafton om  en vecka !

Jaja , natti natti då .

The Holiday

Har nyss varit på bio och kollat på The Holiday , och jesus vilken bra film. Alla tjejer älskar väl romantik och de flesta kärleks filmer . Men denna ... denna tror jag till o med killar uppskattar , även min J även om han inte vill erkänna de tårfyllda ögonen då o då ;) . Mycket bra var den  ! Den måste ni se .
Älskar kärlek !

Blir en lugn fredag , en mindre lugn lördag hoppas jag på . Så någon .. dra upp mig på dansgolvet i morgon !!



97122-110

Mrdrömmar och härlig Jul

Mardrömmar , om Tobbe . Ofta har jag det .. men varför måste det vara mardrömmar och så förbaskat hemska ? Har iaf varit extra gullig mot honom sen jag kom innan idag . 

Lucia igår , så underbart sött när de stod där framme o sjöng . Tårar i ögonen som alltid när barn gör nått  fint .

Ibland undrar jag varför vissa jobbar med människor , har man ett jobb där man ska hjälpa och ta hand om någon annan så måste man ha ett gott hjärta och ett intresse för att kunna göra ett fint jobb . Det är så många personer jag träffat på som gör sitt jobb men inte ett skvatt mer , det är helt dött , Som att gå in i en vägg utan att känna något . Blir väldigt upprörd över sånt ! Skärpning för fan .

Ser väldigt mycket framemot julafton ... Första julen för Noel , äntligen en jul med småbarn . Så längesen nu . J ska fira med oss i år . Julfrukost hos hans föräldrar och jul middag med mina , En stor familj är det bästa som finns ,  kommer bli riktigt härligt med allt liv och stök =)

Nu ska jag återvända till lilla T !





tre två ett och helgen över igen

Helgen är över o fort har den gått !

Har varit ledig sen i fradags , J o jag började morgonen med möte och avslutade kvällen hemma hos Kalle och Lottan som bjöd på mat .
Tidigt på lördag så var det vi som var uppe och hoppade redan kl 8 , för att bege oss till hässleholm för att hämta lilla Noel. Såklart hann vi med ett besök hos mamma på jobb . Sen  begav vi oss hem med en förkyld Noel .
Och vilket charmtroll denna killen är , redan i 8 månaders ålder flörtar han med tjejerna ! Så fort han får syn på en tjej som tittar på honom så ler han , tar händerna till munnen lutar sig tillbaka och sneglar glatt åt deras håll . Underbart ! Det värmer mig så enormt att han är så social och lätt . Att han sen är envis och skriker så fort han inte får någon uppmärksamhet , tyder väl bara på att han är av det "manliga" könet ;)

Vaknade kl 3 av att Noel inte ville sova längre , med ett blöjbyte , välling och en timme senare så somnade han sött in igen . Måste även tilläga att jag fick ett sådär halvlångt utdrag om att vi minsann inte skulle bli gravida i denna lägeheten , och skulle vi så hitta ett hus för 5 miljoner så skulle han mer än gärna ta det lånet ! Och detta löfte kom i sömnen av J ! 
 
På söndags morgon var jag himla trött , Noel fick frukost och sov en stund efteråt och då fick vi andra två äntligen lite tid för varann . Sen tog vi en liten runda istan innan syster hämtade hem sin lilla son efter en hård natt . Min bror hade fått inbrott i sin lägenhet under lördagsnatten medans han befann sig nere i spanien , en förvånad andra  bror fick se hela dörren försörd när han efter sitt arbetspass återvände till lägenheten han skulle se till under veckan bror ett var iväg ! Så nu hoppas vi bara att han får igen allt han förlorat , i pengar då vill säga !







 
Vårt färdig bakresultat . Lägg märke till de stooora bullarna ! J:s första bak !?



 
Jimmy var tvungen att göra ett handavtryck , Min man är större än alla andra , händerna är enorma . Hm .. En stor björn helt enkelt !



 
En förkyld men söt Noel . 


 
 
Någon ville åt de goda chipsen , bättre än dammråtterna han hittade på golvet !




 
Mys i innan läggdags




 
Noel hängandes i J:s Ben .. överdrivet kul :)



 
Tuffingen , Men lite dålig bild tyvärr !


 
 

Allt bus stod J för , mer än uppskattat !


All kärlek till mina två absoluta favoriter ♥