Måndag


Idag är en känslo och minnes dag . En bra sådan . Tänker tillbaka i tiden .. då jag och J den första advent förra året stod och bakade pepparkakor , lussebullar och gjorde jul godis . Som vi sen åkte runt med till vänner o familj , tillsammans med en liten julkalender i en fin julpåse .

På söndag är det första advent ett år senare . Det känns nästan galet vad tiden har gått snabbt .
Jag har gått igenom mycket det senaste året , bra och dåliga saker .  Jag har lärt mig mycket om mig själv . Jag har valt lyckan , att inte ödsla min kärlek och energi på människor som inte förtjänar det .
Fast jag vet ju att det kan gå till överdrift ibland ! Ibland får personer knappt chans innan jag avfärdar dom på studs !

Den skönaste känslan är ändå att jag kunnat förlåta , och gått vidare med en helt annan inställning . Alla gör vi misstag , man får sota för det , och är det så att man inser sitt misstag . Varför inte bli förlåten då ?




Nu ska jag sätta igång och städa mitt hem .








Kommentarer
Postat av: karro

det ar laskigt att tanka pa tiden.. For ett ar sedan var jag i Peru och gravde upp jordbavningsstaden medans sandlopporna hade kalas pa mina ben. Tiden har gatt, arren efter betten har bleknat. Tack och lov bleknar alla arr med tiden aven om de kan sitta kvar for evigt. Kram!

2008-11-25 @ 10:32:08

Här kommenterar du mitt inlägg:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback